23948sdkhjf

Vestjysk entreprenør vinder vandværk

I Ejby mellem Middelfart og Odense er entreprenør- og byggefirmaet Hansen & Larsen fra Skjern i samarbejde med flere lokale vestjyske underentreprenører i gang med at opføre det nye vandværk.

Hansen & Larsen står med hele bygnings-entreprisen som underentreprenør til Kemic Vandrens A/S. Byggeriet, der skal udfoldes på lidt over 460 kvm, forventes at stå klar til næste forår i marts 2023.

Vandværket skal moderniseres med henblik på at sikre vandet mod forureninger. Her er det meningen, at de adskilte tanksystemer skal kunne gardere vandforsyningen i tilfælde af forurening i vandet. På den måde er vandværket bedst muligt fremtidssikret og kan fortsat være i drift med en enkelt tank, hvis uheldet skulle være ude. 

Projektet, der indeholder opførelse af et nyt vandværk med tank- og filterbygning samt en servicebygning, skal opføres i in situ støbt beton. 

Derudover opføres byggeriet i betonelementer til bagmur, skillevægge og tag, og bygningerne skal have facader af teglsten i lyse og grå farver. Belægningerne bliver med både betonfliser og græsarmeringssten, der skal skabe harmoni med den omgivende natur samt sikre kørefaste arealer.

Tank- og filterbygningen opføres på 349 kvm mens servicebygningen bliver 113 kvm.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14