23948sdkhjf

Sjælsø sælger sit hidtil største projekt

Sjælsø sælger boligprojekt 'Udsigten' på Margretheholm i København til PKA og Topdanmark for ca. 1 milliard kroner.
Boligprojektet ”Udsigten” er på ca. 45.000 m² og omfatter 458 boliger samt et erhvervslejemål på ca. 125 m².

Arkitekten bag projektet er Vandkunsten, der har tegnet et byggeri i syv etager inkl. penthouse. Bygningen er orienteret, så beboerne fra lejlighederne får udsigt over Holmen, Amalienborg og resten af København.

Projektet er opdelt i seks blokke, der færdiggøres successivt i løbet af 2014 og 2015. Boligerne vil blive udlejet i takt med at de færdiggøres.

Det er mellem parterne aftalt, at projektet prissættes endeligt efter byggeriets afslutning og gennemført udlejning af boligerne. Den endelige salgspris forventes at ligge mellem 1,0 og 1,1 mia.kr. Finansieringen af byggeriet er tilrettelagt i et samarbejde mellem køberne og Sjælsø.

Uændrede forventninger
- Vi er meget glade for aftalen med PKA og Topdanmark, som understreger den fortsat stigende interesse for investering i udlejningsboliger i København, siger Flemming Joseph Jensen på vegne af Sjælsø og fortsætter:

- Sjælsø forventer også fremadrettet at kunne sælge gode og velbeliggende boligprojekter i det Storkøbenhavnske område til såvel danske som internationale investorer.

Salget af Udsigten ændrer ikke på Sjælsøs resultatforventninger for 2012, men understøtter Sjælsøs langsigtede økonomiske udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109