23948sdkhjf

Alvent sikrer renere luft på Humlebæk Skole

Nyt ventilationsanlæg på Humlebæk Skole koster 8,75 millioner. Licitationen blev vundet af firmaet Alvent A/S
I denne uge begynder arbejdet med at sikre eleverne på Humlebæk Skole - afdeling Baunebjergvej - et bedre indeklima. Der skal installeres et nyt ventilationsanlæg med i alt ni avancerede klimacentraler, der i fællesskab skal forbedre luftkvaliteten i skolens lokaler.

Det er firmaet Alvent A/S, som står for opsætning af anlægget, der koster 8,75 mio. kr. Firmaet har vunder opgaven i licitation. Det fremgår af Fredensborg Kommunes hjemmeside.

Arbejdet med at etablere det nye ventilationsanlæg forventes færdig ultimo oktober 2012.

Klar sidst i oktober
Det nye ventilationsanlæg vil nedbringe koncentrationen af PCB i indeluften, så den kommer under Sundhedsstyrelsens laveste aktionsværdi på 300 nanogram/m3. PCB-forureningen på skolen kommer fra PCB-holdige fugematerialer, der blev brugt under byggeriet af skolen i 1970.

Fredensborg Kommunes rådgiver i spørgsmål om PCB Golder Associates har taget adskillige luftprøver på skolen i 2011. Nogle af disse prøver var over Sundhedsstyrelsens laveste aktionsværdi på 300 ng/m3 - men langt under Sundhedsstyrelsens højeste aktionsværdi på 3000 ng/m3. På baggrund af målingerne og anbefalinger fra Golder Associates besluttede kommunen at vælge et nyt ventilationsanlæg som løsningen på PCB-problematikken.

Alvent slår på, at firmaet dække behov indenfor ventilation og køling inkl. tilhørende el- og vvs-arbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094