23948sdkhjf

Ny chef for NCC’s ejendomsudvikling

NCC Property Development udnævner Marius Møller til administrerende direktør i Danmark.
Marius Møller er udnævnt til administrerende direktør med ansvar for NCC Property Development i Danmark og tiltræder stillingen den 1. oktober 2012.

Marius Møller har været ansat i NCC Property Development i Danmark i 16 år, senest som direktør for Region Øst.

- Det føles naturligt at udnævne Marius Møller til denne nøgleposition, da han både er godt forankret i branchen, såvel som internt i virksomheden. Jeg er glad for, at Marius har accepteret udfordringen med at styre og videreudvikle forretningen på det krævende danske marked, siger Joachim Hallengren, der er øverste chef for NCC Property Development.

Marius Møller har erfaring fra en lang række udviklingsprojekter i Københavns-området samt fra flere års ansættelse i Rasmussen & Schiøtz’ tyske datterselskab, R & S Baugesellschaft, hvor han har arbejdet med erhvervs- og boligprojekter på det tyske marked.

Marius Møller afløser Nikolaj Hertel, der går på pension efter 22 år i stillingen som administrerende direktør for NCC Property Development i Danmark. Nikolaj Hertel vil fremover arbejde direkte for Joachim Hallengren som Senior Advisor inden for forretningsområdet NCC Property Development.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094