23948sdkhjf

SOGM projekterer installationer på luksushotel

Renoveringen af det femstjernede Hotel d'Angleterre er i gang, og Spangenberg & Madsen projekterer de nye el-installationer.
Det legendariske Hotel d’Angleterre ved Kongens Nytorv i København blev for nyligt overtaget af Remmen Fonden, der har besluttet at lade de historiske bygninger totalrenovere.

Hotellets nye el-installationer projekteres af Spangenberg & Madsen, herunder kraft og svagstrøm, føringsveje, belysning, sikkerhedsbelysning og IT-installationer og udfører tillige beskrivelser af anlæg for bygningsautomation. Det oplyser firmaet på sin hjemmeside

Gang i projekteringen
Første etape af renoveringsprojektet, som E. Pihl & Søn A/S er ansvarlig for , begynder i foråret. Nedrivningsarbejdet er i fuld gang, mens arkitekter, ingeniører og tegnere fra E. Pihl & Søn A/S, Arkitektfirmaet C.F. Møller A/S, Kirkebjerg A/S, Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S med flere arbejder med projekteringen af genopbygningen.

Genopbygningen i fuld gang, og efter planen står det nyrenoverede luksushotel, tro mod sin klassiske stil, klar til at tage i mod sine første gæster i foråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11