23948sdkhjf

Moe køber op og runder 1.100 ansatte

LBP Engineering med over 50 medarbejdere bliver en del af rådgivervirksomheden Moe, der nu runder 1.100 ansatte. Det oplyse Moe i en pressemeddelelse onsdag.

LBP Engineering er grundlagt i 2004 og har skabt en platform for specialiseret ingeniørrådgivning, navnlig inden for medicinal- og biotekindustrien. 

Moe og LBP kombinerer nu kompetencerne i en særlig pharma-enhed, der bliver blandt de største i markedet og dækker hele spektret af rådgivning til medicinal- og biotekindustrien.

LBP er stærke på procestekniske anlæg, test og kvalificering, og Moe har alle de øvrige kompetencer, så sammen skabes en full-service rådgiver, der kan varetage alle projektfaser fra koncept og udvikling til drift.

- De senere år har vi haft en stor stigning i mængden af spændende pharma-projekter for flere af de største aktører i Danmark. Efterspørgslen på specialiseret rådgivning er massiv, og derfor er jeg glad for, at vi sammen med LBP bliver blandt de førende spillere og kan tilbyde full-service-rådgivning til kunderne, fortæller adm. direktør i Moe Christian Listov-Saabye i pressemeddelelsen:

Specialister i procesanlæg

Lars Bøgelund Jørgensen og Lars Bjarne Pedersen er de to grundlæggere bag LBP Engineering, der i dag har 56 medarbejdere primært beskæftiget inden for pharma- og biotekindustrien og med et ben ud i energisektoren. 

Den nye pharma-enhed bliver under ledelse af Lars Bøgelund Jørgensen, der ser frem til at tage det næste skridt i udviklingen:

- Jeg ser frem til at videreføre LBP-ånden sammen med Moe til et nyt niveau, hvor vi som en samlet enhed vil stå stærkere i et spændende marked i vækst. At blive en del af Moe og Artelia Group giver også nogle helt nye muligheder for medarbejderne i LBP, som nu får mere end 1.000 nye kolleger i Norden og mange flere rundt i Europa.

Læs mere om: Moe
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125