23948sdkhjf

Sweco vinder international aftale

I mere end 40 år har Sweco Danmark arbejdet som rådgiver på store projekter i udviklingslandene over det meste af verden. Og arbejdet fortsætter nogle år endnu.

Rådgiverfirmaet har således indgået en ny fireårig rammeaftale med Danida Sustainable Infrastructure Finance finansieret af Investment Fund for Developing Countries (IFU), skriver Sweco i en pressemeddelelse.

I aftalen skal Sweco levere rådgivning om vand, spildevand, energi og klima med projektbæredygtighed som omdrejningspunkt for alle aktiviteter.

Rammeaftalen har en samlet værdi af 70 mio. kr.

– Vi glæder os over det fortsatte samarbejde med DSIF, der er en meget aktiv og engageret kunde. DSIF er drevet af stærke værdier, ønsker at promovere innovative løsninger og optaget af at skabe varig bæredygtig effekt i deres projekter, siger Raquel Alvarez, der er Business Development and Project Manager i Sweco, i pressemeddelelsen.

I den nye politik for den danske udviklingsbistand er det afgørende, at projekterne understøtter FN’s verdensmål. Derfor skal projekter, der er støttet af DSIF arbejde med bæredygtighed i dets mange varianter – lige fra teknisk og miljømæssig bæredygtighed til politisk, økonomisk og social bæredygtighed.

Udviklingsprojekterne bliver implementeret i DSIF partnerlande, som omfatter 31 lande på tværs af Afrika, Asien og Latinamerika. I den foregående rammeaftale leverede Swecos konsortium rådgivning i projekter i Bolivia, Mali og i Pakistan.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109