23948sdkhjf

Sjælsø sælger ud af forretningen

Ejendomsudvikleren dropper at gennemføre sine norske projekter i eget regi. Samtlige aktiviteter i Norge er solgt til byggevirksomheden Kruse Smith Eiendom AS.
Sjælsø har indgået aftale med entreprenør- og ejendomsudviklingsfirmaet Kruse Smith om et salg af Sjælsøs norske aktiviteter.

Overtagelsen omfatter Sjælsøs samlede aktiviteter i Norge, herunder pipelinen af fremtidige projekter og organisationen.

- I forbindelse med en forestående igangsætning af flere større projekter i Sjælsø Norges pipeline har Sjælsø vurderet, at det vil være mest hensigtsmæssigt at foretage et samlet salg af de norske aktiviteter til en stærk lokal aktør frem for at gennemføre projekterne i Sjælsø regi, siger Flemming Joseph Jensen, CEO i Sjælsø.

- Med salget til Kruse Smith – der er ét af Norges førende entreprenør- og ejendomsudviklingsselskaber – har vi sikret de bedst mulige fremtidige betingelser for gennemførelsen af projekterne i vores norske pipeline. Salget giver samtidig vore fire norske medarbejdere nogle meget spændende fremtidsmuligheder, fortsætter han.

Parterne har aftalt, at salgsprisen ikke offentliggøres. Sjælsø oplyser i den forbindelse, at en del af prisen er betinget af opnåelse af lokalplaner for udvalgte projekter i løbet af 2012 og 2013.

Salget af de norske aktiviteter ændrer i øvrigt ikke på Sjælsøs tidligere udmeldte resultatforventninger for 2012. Dermed forventer Sjølsø forsat et resultat, der er bedre end 2011-underskuddet på -130 mio. kr. før skat og nedskrivninger på fortsættende aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078