23948sdkhjf

Sjællandsk byggefirma udvider med ny afdeling

Moestrup Alufacader har etableret en afdeling på Fyn og går dermed ind på markedet vest for Storebælt.
I midten af 2010 stiftede tømrermester Niels Moestrup et nyt firma med fokus på produktion, salg og montering af facader og indretningsløsninger i aluminium.

Med base i den lille sjællandske by Tune, små 10 kilometer sydøst for Roskilde, er det i løbet af de sidste godt to år lykkedes at opbygge en virksomhed med 15 ansatte. Det første regnskabsår sluttede med et mindre underskud, men optimismen lever i bedste velgående, og i maj måned slog Moestrup Alufacader dørene op for en ny afdeling på Fyn.

På det nyetablerede kontor i Svendborg arbejder allerede to erfarne projektmedarbejdere, der sælger alu-løsninger til kunder vest for Storebælt.

- Vi har ordrer i Svendborg og omegn og i Nyborg, så vi er i gang. Min forventning er, at vi får en fornuftig forretning op at stå hernede og på lidt længere sigt får mulighed for at udvide, siger Niels Moestrup til Building Supply.

Tyske alu-løsninger
Moestrup Alufacader er dansk partner for den verdensomspændende tyske Schüco-koncern, der hører til blandt Europas førende udbydere af aluminiumsløsninger til både udendørs og indendørs brug.

Som partner har Moestrup Alufacader adgang til et produktprogram bestående af blandt andet facader, udestuer, døre og vinduer samt brandsikring og skillevægge.

- Vi sørger for det hele, herunder projektering, produktion, kvalitetsstyring og levering enten direkte eller gennem udvalgte partnere, fortæller Niels Moestrup.

Flere større projekter på cv’et
Alt produceres på virksomhedens fabrik i Tune, hvor Moestrup blandt andet har investeret i et CNC-styret produktionsanlæg og i uddannelse af medarbejdere, så virksomheden kan levere løsninger i den rette kvalitet til brug i såvel offentligt som privat byggeri.

Greve Gymnasium og Havdrup Skole er blandt de offentlige institutioner, som allerede har benyttet Moestrup Alufacader til renoveringer baseret på Schücos aluminiumsløsninger. I den private sektor har Jyske Bank i Glostrup og Leo Pharma i Ballerup fået leveret store Schüco-facadeløsninger af Moestrup.

Også Sinatur Hotel Storebælt ved Nyborg, som i disse måneder gennemgår en stor renovering, får en ny, markant alufacade leveret af Moestrup Alufacader. Det er den første større opgave vest for Storebælt, og med etableringen af i Svendborg er det målet, at der skal komme mange flere opgaver på Fyn og i Jylland.

En mand med mange kasketter
Niels Moestrup har været tømrermester i godt 20 år, og på hovedadressen i Tune råder han desuden over et tømrer-/snedkerfirma, et malerfirma og et murerfirma. Ved siden af karrieren som selvstændig passer han posten som formand for VE-Byg – en interessegruppe med virksomheder, der sælger og installerer produkter inden for vedvarende energi.

Niels Moestrup var selv med til at tage initiativ til gruppen, der hører under Dansk Byggeri, hvor han er formand for Region Østsjælland. Herudover er han medlem af bestyrelsen i Træsektionen, der tæller 3.000 medlemsvirksomheder og dermed er den største sektion under Dansk Byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094