23948sdkhjf

JLH Trapper får ny ejer

Byggefirmaet Ove Jensen A/S og VejleTrappen bygger videre på den senere tids vækst og overtager nu JLH Trapper i Galten.
Aktiviteterne i JLH Trapper, der har rødder tilbage til 1973, overgår nu til en anden veletableret spiller i branchen – nemlig VejleTrappen, der efter investeringer i bl.a. CNC-materiel til fremstilling af trappedele har oplevet betydelig vækst.

JLH Trappers grundlægger og ejer, Jens Lindegaard Hansen, er meget tilfreds med overdragelsen til VejleTrappen, hvor han samtidig selv er blevet ansat som salgskonsulent.

- Efter at have rundet de 62 har jeg nået en alder, hvor jeg finder det naturligt at give ledelsesansvaret fra mig. Derfor har jeg i nogen tid været på udkig efter en køber til virksomheden, og VejleTrappen er de helt rigtige til at videreføre vores aktiviteter, siger han.

- Et perfekt match
I den nye konstruktion får Jens Lindegaard Hansen ansvaret for kontakt til VejleTrappens kunder i det midt- og nordjyske område – herunder først og fremmest alle JLH’s faste samarbejdspartnere, der hovedsageligt tæller typehusfirmaer og håndværksvirksomheder. Desuden fortsættes salget af trapper direkte til private, ligesom VejleTrappen ønsker at indgå nye forhandleraftaler med bl.a. tømrerfirmaer og byggemarkeder.

Ingeniør Henrik Jensen, der er hovedaktionær i selskabet bag VejleTrappen, har store forventninger til det seneste opkøb, der er virksomhedens andet på under to år.

- De to firmaer er et perfekt match, og sammenlægningen muliggør synergi i forhold til både produktion, salg og administration, vurderer han.

Produktion samles i Vejle
De to virksomheders produktion samles nu i VejleTrappens eksisterende fabrik, hvor der sidste år er foretaget omfattende investeringer i CNC-materiel fra tyske Homag.

- Med vores investeringer i nyt, højeffektivt materiel er det oplagt at samle produktionen i Vejle for at udnytte kapaciteten optimalt. For hidtidige JLH-kunder åbner det også mulighed for mere konkurrencedygtige priser ved serieproduktion af ens trapper, ligesom de vil kunne gøre brug af vores landsdækkende netværk af montører, siger Henrik Jensen.

Fabrikanten åbner samtidig mulighed for, at en del af personalet fra JLH Trapper kan opnå ansættelse hos VejleTrappen.

- Med tilføjelsen af kundekredsen fra JLH Trapper samt en ekstra salgskonsulent forventer vi betydelig vækst i ordretilgangen. Selvom medarbejderstaben netop er udvidet, bliver det nødvendigt med ekstra hænder, og vi kommer derfor til at gennemføre flere ansættelser, slutter Henrik Jensen, der med overtagelsen forventer at kunne accelerere fabrikkens vækst.

Selskabet bag VejleTrappen, Byggefirmaet Ove Jensen A/S, er kommet fint gennem krisen med lutter sorte tal på bundlinjen. Det seneste årsregnskab for 2011 viser et overskud på 1,1 mio. kr. efter skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141