23948sdkhjf

Trappeproducent vokser med nyt koncept

VejleTrappen har fået ordre på 130 trapper til et aarhusiansk boligselskab og udvider nu medarbejderstaben.
Hos VejleTrappen, der har mere end 30 års erfaring med at producere individuelle trætrapper, lancerede man sidste år et nyt produktkoncept efter større investeringer i bl.a. CNC-materiel til fremstilling af trappedele.

Idéen om at kombinere fabrikkens kompetencer inden for individuelle trætrapper med en effektiv, serielignende produktion ser nu ud til at have udviklet sig til en succes. VejleTrappen har på det seneste fået flere store projektordrer, og samtidig er forhandlernetværket blevet udbygget. Det har dannet grundlag for at udvide medarbejderstaben i produktionen med foreløbigt to mand.

Udbygger forhandlernetværk
Samtidig med lanceringen af det nye, CNC-baserede koncept ansatte VejleTrappen salgskonsulent Jørn Rask, der er ansvarlig for at udbygge og vedligeholde fabrikkens forhandlernetværk samt for projektsalg til eksempelvis entreprenørfirmaer.

- Vi har nu for alvor nået et gennembrud med at synliggøre de muligheder, vi tilbyder, og CNC-satsningen har været en succes. Det er lykkedes at udbygge forhandlernetværket, som primært består af håndværksvirksomheder og byggemarkeder, ligesom vi har haft held med at profilere vores kompetencer over for arkitekter og andre bygherrerådgivere, siger konsulenten, der stadig er på udkig efter flere forhandlere.

Leverer 130 trapper til boligforening
Med en nylig ordre på trapper til ikke færre end 130 toplansrækkehuse, som frem til foråret 2013 opføres på Salamanderparken i Stavtrup ved Aarhus, markerer VejleTrappen sig for alvor som aktør på projektmarkedet.

Ordren omfatter en halvsvingstrappe med fyrretræsvanger samt børnesikringslister i eg, som forkorter afstanden imellem de solide egetræstrin. Trappen fremstilles i fire forskellige modeller af hensyn til små variationer i husenes planløsning.

- Vi har været i dialog med forskellige trappeproducenter, og VejleTrappen fik ordren, fordi deres oplæg både pris- og kvalitetsmæssigt blev vurderet som mest attraktivt, samtidig med at det lever bedst op til kravene i udbudsmaterialet. Deres totalløsning er tillidsvækkende, herunder også den måde, som trappemontagen gennemføres på i de enkelte huse, siger projektleder Klaus Meidahl Højen fra Dansk Boligbyg, der udfører byggeriet i totalentreprise for ALBOA (Almen Boligorganisation Aarhus).

- I udvælgelsesprocessen har vi også vægtet, at VejleTrappen har stor erfaring med at integrere trapper i boligprojekter, og vores forventninger til dem er hidtil blevet indfriet. De har vist sig som en professionel og løsningsorienteret samarbejdspartner, fortsætter projektlederen.

Han fortæller videre, at byggeriet i Stavtrup ud over toplanshusene også omfatter 21 huse i ét plan. – Første etape, der omfatter 91 huse, bliver færdiggjort til oktober, og de første beboere flyttede ind den 1. maj, mens de resterende 60 boliger står færdige i foråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143