23948sdkhjf

Casa vinder boligprojekt – gør søvnig forstad til levende by

Entreprenør- og udviklingsselskabet Casa har indgået aftale med SK Ejendomsudvikling om opførelsen af Fortehusene, 80 nye lejeboliger i Lisbjerg. 

– Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Casa vedrørende en totalentreprise aftale på vores ene projekt i Aarhus N. Projektet udgør cirka en tredjedel af vores pipeline af projekter, som er klar til at gå i jorden indenfor de kommende 12 måneder med en samlet boligmasse på 252 boligenheder beliggende i Aarhus og trekantområdet, siger Kim Branick, SK Ejendomsudvikling, i pressemeddelelsen.

Fortehusene er tegnet af Gjørtz Andersen Arkitekter og bliver DGNB-certificeret. 

Projektet tager første spadestik i sommeren 2022 og afleveres i foråret 2024.

Fokus på fællesskaber

Lisbjerg er under hastig forandring fra søvnig forstad til en levende by med smukke udsigter og spændende butikker. 

Her bidrager Fortehusene med sit fokus på på social bæredygtighed og stærke fællesskaber. Byrummene er indrettet med grønne områder til leg og opholdszoner, og et stisystem forbinder området med Lisbjergskolen.

Bebyggelsen består af toværelses lejligheder målrettet studerende og seniorer, fritliggende fireværelses byhuse i to plan til børnefamilier og andre med behov for mere plads. Ligesom der er mulighed for at bo flere generationer under samme tag i generationshuset i tre plan.

Læs mere om: Casa
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141