23948sdkhjf

Munck-selskab lukker afdeling

Mogens Pedersen Nyborg, der er et selskab i Munck Gruppen, lukker sin smedeafdeling og reducerer dermed medarbejderstaben med en femtedel.
For store udgifter til arbejdsmiljø og manglende ordrer er årsagen til, at Mogens Pedersen Nyborg har besluttet at lukke smedeafdelingen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Havneentreprenørselskabet har 50 ansatte og blev for omkring et år siden overtaget af Munck Gruppen. Dengang blev medarbejderne stillet i udsigt, at der skulle investeres i selskabet, og derfor vækker beslutningen om nedskæringerne selvsagt skuffelse.

- Vi er skuffede, fordi vi synes, vi har arbejdet på en god arbejdsplads, og vi havde håbet, at Munck ville være med til at udvikle virksomheden. Nu fyrer man i stedet for 20 procent af de ansatte, siger arbejdsmiljørepræsentant Ronny Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Ifølge avisen har medarbejderne svært ved at forstå, at årsagen til lukningen skyldes manglende ordrer, for afdelingen har angiveligt haft så travlt, at opgaver er blevet udført ved hjælp af ekstern lønproduktion.

De ansatte er opsagt fra slutningen af september. Munck Gruppens ejer, Hans Chr. Munck, har meddelt Fyens Stiftstidende, at han ikke ønsker at kommentere sagen, før han vender hjem fra ferie i næste uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093