23948sdkhjf

Byggestart ved Østre Gasværk på boligprojekt opkaldt efter legendarisk skuespiller

Totalentreprenøren NRE har sammen med AP Ejendomme, indenrigs- og boligminister, Christian Rabjerg Madsen og Københavns overborgmester, Sophie Hæstorp Andersen, netop sat gang i opførelsen af 166 lejligheder ved Østre Gasværk på Østerbro i København.

Det skriver AP Pension i en pressemeddelelse.

Boligområdet har fået navnet Grunwalds Have, og er opkaldt efter den legendariske skuespiller Morten Grunwald, der gennem en årrække stod i spidsen for Østre Gasværk Teater. Boligerne er 'small living'-boliger, der bliver fra 35-50 kvm, særligt henvender sig til unge.

Hos NRE glæder de sig til, at de for alvor kan gå i gang med opførelsen.

– Vi har været med til at udvikle projektet fra starten, og for os som udvikler og totalentreprenør er vi selvfølgelig glade for, at vi nu kan gå i gang med at føre de mange planer, som der er for boligerne, ud i livet, siger Jonas Olesen, partner/ salgs- og udviklingsdirektør i NRE, i pressemeddelelsen.

Almene boliger og øvelokaler

– Boligerne i Grunwalds Have bliver certificeret med Svanemærket, og vi er helt sikre på, at det er noget, der kommer de kommende beboere til gavn, forklarer adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, der med spadestikket også var med til at sætte gang i opførelsen af 57 almene boliger, som AKB kommer til at eje.

Med spadestikket er der også blevet sat gang i opførelsen af en øvesal til teatret, der siden 1979 har holdt til i en ikonisk gastank ved Østre Gasværk.

– Byggeriet kombinerer boliger med en øvesal til Østre Gasværk og er således med til at støtte op om kulturlivet. Det er vigtigt, at vi i vores nye bymiljøer ikke kun tænker boliger, men også skaber rammer for kulturen, så alle københavnere også i fremtiden kan opleve et rigt kulturliv, sagde overborgmester i Københavns Kommune, Sophie Hæstorp Andersen, ifølge pressemeddelelse ved arrangementet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.119