23948sdkhjf

Samarbejde skal løfte SIF Gruppen

SIG Gruppen har indgået et strategisk samarbejde omkring vvs, ventilation, sprinkler og køl, områder som skal supplere installatørvirksomhedens egne kompetenceområder.
Med baggrund i det øgede fokus på energi og miljø, og den voldsomme udvikling der er inden for området på det tekniske plan, har SIF Gruppen A/S besluttet at indgå et strategisk samarbejde vedrørende vvs, ventilation, sprinkler og køl. Det fremgår af virksomhedens hjemmeside.

Samarbejdspartneren har stor ekspertise inden for entrepriser og service på vvs, ventilation, sprinkler og køl. Områder som SIF Gruppen ikke selv har haft de interne kompetencer til at udføre. Samarbejdet skulle dermed gør det muligt at levere samlede tekniske løsninger inden for både disse områder samt de kompetenceområder hvor vi i SIF Gruppen har vores ekspertise, blandt andet el, sikring og styringer. Dermed skal det strategiske samarbejde gør SIF Gruppen i stand til at sikre de større erhvervskunder kompetencer og løsninger inden for de nævnte områder.

Det strategiske samarbejde indebærer i praksis at en del af SIF Gruppens vvs-afdeling overgår til vores nye samarbejdspartner. Det betyder at det fremover vil være dem, der varetager alle installations- og serviceopgaver inden for vvs, ventilation, sprinkler og køl for virksomhedens større kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157