23948sdkhjf

Niras’ giver grøn satsning vind i sejlene – ansætter ny direktør

Det rådgivende ingeniørfirma Niras hyrer Thor Ugelvig Petersen, der den 1. september starter som ny forretningschef og markedsdirektør inden for Offshore Wind Engineering. Det skriver Niras i en pressemeddelelse.

Thor Ugelvig Petersen har en ph.d. i offshore vind fundamenter og havbundsinteraktion, og han kommer fra en ledende rolle i rådgivnings- og forskningsorganisationen DHI, hvor han blandt andet har beklædt positionerne som Vice President for den globale forretningsenhed Offshore Wind og adm. direktør for DHI-Danmark.

I sin nye rolle skal Thor Ugelvig Petersen indgå som en central del af Nirass nye strategiske indsats inden for grøn energiomstilling, som kaldes Greensition. Han vil primært stå i spidsen for at opbygge og udvide markedet for teknisk rådgivning inden for offshore vind området.

Stor satsning på grøn energi

Niras meldte tidligere på året ud, at rådgivervirksomheden de kommende år vil lave en stor, målrettet satsning inden for grøn energiomstilling, som man kalder Greensition. 

–Ansættelsen af Thor Ugelvig Petersen er endnu et signal om, at vi ønsker at tiltrække de absolutte bedste kapaciteter inden for bæredygtig energi og grøn omstilling, siger Carsten Heine Lund, der er Senior Vice President for Infrastruktur i Niras, i pressemeddelelsen.

Rådgiverkoncernen vil dedikere 13 pct. af sit overskud de kommende år til Greensition-området, og man er ved at ruste op med flere nye ansættelser, lyder det.

lda

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125