23948sdkhjf

Travlhed får Henning Have til at udvide

Entreprenørfirmaet Henning Have A/S i Vejen har udvidet maskinparken med tre nye CAT-maskiner for at følge med efterspørgslen.
Der er rigtig meget at lave for Henning Have ikke mindst med kloakarbejder i de Syd- og Sønderjyske byer. Derfor har firmaet indkøbt to nye Cat gravemaskiner - nummer 25 og 26 over 15 ton i det sønderjyske firma.

- Vi har rigtig meget at lave og har egentlig haft det hele tiden også i perioden efter 2008, men det går endnu stærkere nu. Vi har lige nu 133 medarbejdere, og vi får hele tiden flere folk ind, fortæller Henning Have, som har indkøbt de nye gravemaskiner primært til kloakopgaver i byerne.

God dialog
Birger Hjelm og Pon Equipment har tidligere fortrinsvis leveret dozere til Henning Have. Ud over de to Cat 321D LCR blev der i denne omgang også leveret en Cat 930K læssemaskine som erstatning for en anden maskine i tilsvarende størrelse.

- Henning Have er meget spændende at arbejde sammen med. Det er en meget jordnær virksomhed Jeg er nogle gange kommet forbi, når medarbejderne er samlet en fredag, og der er altid en fantastisk stemning. Henning Have er en entreprenør, der har formået at holde højt aktivitetsniveau hele vejen gennem de svære år. Jeg tror, at det ikke mindst skyldes, at han er rigtigt god til at have dygtige folk omkring sig, siger Birger Hjelm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095