23948sdkhjf

Kjellerup VVS Service indgå endnu en aftale med DBB

På det 8.000 m² store 'Fremtiden Plejehjem' i Nørresundby skal Kjellerup VVS Service A/S udføre vvs og ventilation. Opgaven er firmaets største aftale med Dansk Boligbyg til dato.
Kjellerup VVS Service A/S har indgået aftale med Dansk Boligbyg omkring vvs og ventilationsentreprisen på byggeriet "Fremtidens Plejehjem" i Nørresundby.

Byggeriet, som kommer til at rumme 75 lejligheder samt restaurant og servicearealer, markerede første spadestik den 30. marts og ventes at være klar til indflytning i oktober eller november 2013.

Dansk Boligbyg er hovedentreprenør på det 8.000 m² byggeri, som har Nørresundby Boligselskab som bygherre.

Et af flere projekter hos DBB
Kjellerup VVS Service opgave på "Fremtiden Plejehjem", der beløber sig til et tocifret millionbeløb, er den hidtil største entreprise, som virksomheden har indgået med Dansk Boligbyg.

Entreprisen på "Fremtidens Plejehjem" er blot et af flere projekter, som Kjellerup VVS Service udfører i samarbejde med Dansk Boligbyg.

Blandt andet arbejder vvs-virksomheden også på de 50 lejeboliger, Thors Bakke i Randers, og 36 lejeboliger, Rørfabrikken II i Horsens, hvor der på sidstnævnte også udføres både vvs og ventilation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236