23948sdkhjf

Aarhusiansk arkitektfirma bliver en medejer fattigere

Arkitektfirmaet Gandrup Krabbe Vang bliver til Krabbe Vang Arkitekter, da Rasmus Gandrup udtræder af ejerkredsen, oplyser arkitektfirmaet med base i Risskov i det nordlige Aarhus, i en pressemeddelelse.

Ejerindsnævringen får dog ikke betydning for den fastlagte strategi om stor diversitet i opgaveløsningen i tre prioriterede kundesegmenter, påpeger adm. direktør Rasmus Krabbe.

– Vi arbejder med villaer, erhverv og investorprojekter med stort set samme aktivitet i hvert segment, og det vil vi fortsætte med. Vi ser det som en klar styrke, at vi arbejder i forskellige skalaer med kundegrupperne, og ad den vej bruger forskellige facetter til forskellige områder, udtaler han i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Vi har haft et godt samarbejde med Rasmus Gandrup, som har været en del af vores ejerkreds siden 2018. Nu er det tid til at gå hver til sit, og vi ønsker Rasmus held og lykke. Ledergruppen og ejerkredsen består nu af arkitekt, Jens Vang og undertegnede, Rasmus Krabbe.

Krabbe Vang Arkitekter arbejder i hele landet og har tegnet en række markante byggerier heriblandt 3.900 kvm firmadomicil til Polytech i Bramming, 1.000 kvm luksusvilla i Aarhus samt 32.515 kvm bolig, erhverv og detail Nicoline Korchs Plads i Aarhus.

Gandrup | Krabbe | Vang | arkitekter A/S
Regnskabsår 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 6,8 5,7
Primært resultat 1,5 1,1
Resultat før skat 1,5 1,0
Årets resultat 1,2 0,8
Egenkapital 2,6 1,9
Antal ansatte 9 9
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125