23948sdkhjf

Efter opkøb: Entreprenørfirma i Brøndby ansætter ny topchef

Entreprenørfirmaet Kjær Knudsen A/S har ansat Kent Hvidtfeldt som ny adm. direktør. Han starter den 5. august 2022, oplyser entreprenørvirksomhed med base i Brøndby i en pressemeddelelse.

Kent Hvidtfeldt kommer fra en stilling som country manager for den tyske koncern GEZE Scandinavia.

Han har ifølge meddelelsen både bred erfaring fra byggebranchen og en stærk kommerciel profil, noget produktionsdirektør Thomas Vitting har lagt særlig vægt på i ansættelsesprocessen:

Kent Hvidtfeldt erstatter Thomas Jansteen, som har opsagt sin stilling af familiemæssige årsager og fratræder med udgangen af juli.

– Den nye adm. direktør får også salgsdelen ind under sit ansvarsområde. Derfor er det et stort plus for os, at Kent er så stærk på netop salg. Han kommer med det helt rigtige miks af ambitioner og erfaringer, og jeg er overbevist om, at han kan bidrage til at flytte Kjær Knudsen til next level, siger Thomas Vitting i pressemeddelelsen.

Kjær Knudsen A/S har cirka 55 fuldtidsansatte og omsatte for cirka 136 mio. kr. i regnskabsåret 2021.

Spændende med ny ejer

Fra den nye direktør lyder det, at ”mavefornemmelsen var rigtig” med det samme.

– Det er en kolossal spændende udfordring at være med til at videreudvikle Kjær Knudsen. Og tidspunktet er godt på den måde, at virksomheden i foråret blev en del af Fasadgruppen og således har begivet sig ud på en mildest talt interessant rejse, siger Kent Hvidtfeldt.

Han henviser dermed til, at den svenske koncern, Fasadgruppen, købte Kjær Knudsen A/S i april i år.

Kjær Knudsen A/S blev grundlagt allerede i 1931 og har været drevet af samme familie gennem tre generationer frem til 2013. Virksomheden fokuserer på markedet for renovering med hovedvægt i København og på Sjælland. Blandt kunderne findes boligforeninger, byggefirmaer og kommuner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093