23948sdkhjf

Siemens skal sikre energibesparelser i Greve

Energibesparende teknologi til omkring 51 mio. kr. sikrer en årlig gevinst på ca. 3,1 mio. kr. i Greve Kommune.
En ny aftale mellem Greve Kommune og Siemens baner vej for investeringer på op mod 51 mio. kr. i energibesparende teknologi til kommunens bygninger.

Investeringerne omfatter daginstitutioner, idrætsanlæg og Kulturhuset Portalen, og den samlede indsats forventes at give en årlig besparelse på omkring 3,1 mio. kr. som følge af lavere varme-, el- og vandforbrug.

Fremsynet kommune
Siemens har siden januar arbejdet for Greve Kommune på at finde muligheder for at spare på energien. Blandt tiltagene er udskiftning og optimering af ventilationsanlæg, udskiftning af gaskedler, renovering af belysning, etablering af solcelleanlæg, styring af brugsvand og varmeanlæg, efterisolering samt udskiftning af lette facader og tage.

- Vi synes, at Greve Kommune har været fremsynet ved at inddrage en hel række forskellige energibesparende tiltag af så forskellig karakter som solceller, solvarme, varmepumper, vinduer, facader, LED belysning og intelligent bygningsstyring. Det er en kombination, som vil sikre et meget lavt energiforbrug i fremtiden, siger Kim Heuschkel, direktør for Siemens Building Technology.

Borgmester Hans Barlach, Greve Kommune, er meget tilfreds med aftalen og lægger især vægt på, at Siemens garanterer de forventede besparelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111