23948sdkhjf

Byggecenter-kæde installerer hjertestartere i alle varehuse

I samarbejde med Hjerteforeningen har Bauhaus nu installeret hjertestartere i alle byggevarehuse og i kædens Servicecenter

Hjertestop rammer hvert år ca. 4.700 personer, mens de bevæger sig rundt i byen, er til sport, på arbejde eller på indkøb. Det kan ske alle steder, og derfor tager Bauhaus nu ansvar og sørger for, at der er en hjertestarter i alle byggevarehuse og i kædens Servicecenter. Det betyder, at hjælpen er nær, hvis en person falder om.

Det skriver Bauhaus i en pressemeddelelse.

Hjertestarterne er nu installeret i alle 19 byggevarehuse, der ligger spredt over hele landet, samt i kædens Servicecenter.

Hjertesikre områder

Når en person bliver ramt af et hjertestop, er hurtig hjælp livsvigtig, og ifølge undersøgelser er chancen for at overleve op til 70 pct. større i de tilfælde, hvor der er ydet akut hjælp med en hjertestarter.

- Tallene taler for sig selv. Hjertestartere gør en kæmpe forskel, og det er derfor oplagt for os at etablere et samarbejde med Hjerteforeningen og sammen med dem sørge for at gøre vores varehuse til mere hjertesikre områder. Vi tager gerne ansvar for at øge hjertesikkerheden for vores kunder og medarbejdere, forklarer Mads Jørgensen, der er adm. dir. i Bauhaus Danmark.

Tilgængelige for alle

Hjertestarterne er placeret, så de er tilgængelige hele døgnet, og de vil derfor også være med til at øge sikkerheden og potentielt redde liv i de lokalområder, hvor der ligger en Bauhaus. Og det er et initiativ, som Hjerteforeningen bakker op om.

- Vi er rigtig glade for, at Bauhaus bidrager til at øge overlevelseschancerne ved hjertestop i Danmark ved at opsætte potentielt livreddende hjertestartere på alle deres varehuse.

At hjertestarterne samtidig er døgntilgængelige og døgnovervågede hjælper yderligere med til at øge hjertesikkerheden i alle de pågældende lokalområder - også uden for normal åbningstid, siger Anne Kaltoft, adm. dir. i Hjerteforeningen.

Samtlige hjertestartere vil desuden være døgnovervåget via internettet for at sikre, at de altid er funktionsdygtige og klar til aktion.

- Jo flere tilgængelige hjertestartere jo større er sandsynligheden for, at folk med hjertestop får hjælp i tide, og den udvikling er vi stolte over at kunne bidrage til, siger Mads Jørgensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125