23948sdkhjf

Erhversledere jubler over Vingegaard: Du er en kæmpe rollemodel

DI-direktør og mange andre erhvervsledere roser Jonas Vingegaard. "Han får os allesammen til at mærke det, vi længes efter".

En stribe fremtrædende erhvervsledere hylder Jonas Vingegaards Tour de France-sejr på LinkedIn. Roserne går både på den fysiske præstation, men nok så meget på den måde, som Vingegaard vandt på.

Topchef i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, skriver:

Jonas Vingegaard vinder verdens hårdeste cykelløb og en af klodens største sportsbegivenheder.
Men det flotteste er næsten ikke sejren i sig selv. Det, der gør Vingegaards sejr helt særlig, er måden han gør det på.
Han vinder med fokus på team spirit og ordentlighed.
Han har på alle måder vist overskud - sportsligt såvel som menneskeligt.
Ham kan vi være stolte af!

Superiværksætter og direktør for Visma Dinero i Danmark, Martin Thorborg, kalder det en "ære og en oplevelse", at Jonas Vingegaard besøgte Visma under sit besøg i København.

Ørsteds topdirektør Mads Nipper lægger især vægt på det forbilledlige samarbejde, som blev udfoldet på Jumbo-Vismas hold.

- Den måde, hvorpå Vingegaards Jumbo-Visma-team ikke kun støttede hinanden, men tog store personlige ofre (Kuss, Benoot og ikke mindst van Aert) for holdets større bedste og deres gule trøje var intet mindre end fantastisk, skriver han.

Direktøren for Jonas Vingegaards gamle idrætsefterskole ISI, Torben Østergaard, er inde på noget af det samme:

- Imponerende at opleve fællesskabet på Jumbo, med Jonas Vingegaard som leder. Og at opleve hvordan man godt kan være ordentlig og fair, og vinde det største med værdierne i behold. Jonas, du er en kæmpe rollemodel, skriver Torben Østergaard.

Kresten Schultz Jørgensen, direktør for Oxymoron Communications, istemmer:

- Mon dog ikke, at Tour de France har været en positiv omgang for den globale opfattelse af Danmark og det nationale brand, spørger han.

Det vi længes efter

Psykoterapeut Jane Mejlhede giver måske forklaringen på, hvorfor hele nationen så godt kan lide Jonas Vingegaard.

- Vi elsker Jonas Vingegaard for hans fantastiske præstation. Men det, vi i virkeligheden elsker ham for, er det han repræsenterer for os, skriver hun.

Og hun fortsætter med at sige, at Jonas Vingegaard blandt andet er beskrevet som ydmyg, beskeden, retfærdig, og familieorienteret.

- Jonas Vingegaard får hærdede kommentatorer til at græde for åben mikrofon. Han får os allesammen til at mærke det, vi længes efter i en tid, som i høj grad er præget af alle de modsatte kvaliteter, end dem han repræsenterer for os.

- Vi lever i en verden, hvor de store egoer og narcissismen fylder meget. Og hvor vi måske nemt kommer til at tro på, at den eneste måde at vinde på, er ved at skrue endnu mere op for den lille eller store narcisisme i os selv. Jonas Vingegaard viser os noget andet. At der er en anden vej, skriver Jane Mejlhede.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.549