23948sdkhjf

Modulbygger giver sikrer igen shippingselskab tag over hovedet

Den verdensomspændende logistikvirksomhed Blue Water Shippings afdeling i Padborg har netop fået ekstra plads at boltre sig på efter. Og det var tiltrængt efter en lang periode med medarbejdertilgang, som havde gjort pladsen for trang.

Bygningen er en tilbygning til virksomhedens eksisterende afdelingskontor i Padborg, der blev bygget af ABC Pavilloner i 2007, og denne gang har den midtjyske modulproducents søsterselskab, Concept Living, leveret de nye lokaler i form af 256 ekstra kvm i en præfabrikeret modulløsning.

– Vi var meget tilfredse med resultatet og forløbet sidste gang, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en tilbygning i samme stil, siger Jan Kristensen, der er Equipment Manager hos Blue Water Shipping, i en pressemeddelelse fra Concept Living.

Hele byggeprocessen fra ordre til indflytning har taget omkring otte måneder, og i tilbygningen er der gjort plads til cirka 20 medarbejdere mere end i den oprindelige kontorbygning.

Den permanente modulløsning i to etager, der udgør kontortilbygningen, består af fire præfabrikerede moduler, som er fremstillet på Concept Livings egen fabrik i midtjyske Engesvang og efterfølgende transporteret til Padborg, hvor de er blevet monteret i forlængelse af de eksisterende kontormoduler.

For at matche den oprindelige bygning er modulerne udvendigt beklædt med skærmtegl i terracotta, mens de indvendige gipsvægge er beklædt med filt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.25