23948sdkhjf

Danjord øger bemandingen på gågadeprojekt

Den omfattende renovering af gågaderne i Viborg er flere steder forløbet anderledes end planlagt.
Et overblik over de forskellige dele og etaper i gågadeprojektet i Viborg, som findes på Viborg Kommunes hjemmeside, tegner et broget billede.

På en del af Hjultorvet er belægningen blevet hurtigere færdigt end planlagt, ligesom det trods problemer er lykkedes at blive færdig med ledninger og belægning i Ll. Hjultorvgyde indenfor den lovede frist.

Modsat har arbejdet på Trekanttorvet været forsinket af vanskeligheder med arbejdet under jorden, så som installationer til vandkunsten på torvet. Dog skulle brolægningen nu være kommet i gang efter sommerferien og brolæggerne fortætter på Trekanttorvet til belægningen er færdig i uge 39.

Entreprenøren på det store gågadeprojekt i Viborg, Danjord, har i denne uge øget bemandingen i takt med, at medarbejderne har afsluttet ferien. Fra den kommende søndag den 19. august vil der være et hold brolæggere på arbejde i gågaden. Danjord vil derefter fortsætte med søndagsarbejde i det omfang det kræves for at overholde den samlede færdiggørelses frist i uge 44.

Fornyelsen af gågaderne i Viborg tager udgangspunkt i det vinderprojekt, Viborg Kommune valgte i 2010. Projektet er udarbejdet af hovedrådgiver Moe & Brødsgaard A/S Rådgivende Ingeniører i samarbejde med Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue og KPF Arkitekter A/S.

Fakta:
Bygherre, el, vand og kloak: Energi Viborg A/S
Bygherre, fjernvarme: Viborg Fjernvarme
Byggeledelse: Viborg Ingeniørerne A/S
Ingeniør: Moe & Brødsgaard A/S, Rådgivende Ingeniører
Landskabsarkitekt: Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue
Arkitekt: KPF Arkitekter A/S
Entreprenør: Danjord A/S
Inventar: Inventarrum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078