23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Campus Odense Development
Mette Nordal Reebirk er pr. 15. august tiltrådt som projektchef for Campus Odense Development. Hun har tidligere blandt andet drevet sin egen virksomhed, Reebirk, hvor hun har arbejdet med at rådgive omkring karriereudvikling og fundraising.

Visionen for Campus Odense er, at det i 2015 er det foretrukne etableringssted i Danmark for virksomheder, der arbejder inden for sundheds- og velfærdsteknologi – og ditto internationalt i 2025.

Læs også: Turbo på udviklingen af Odense Campus .

CEJ Ejendomsadministration A/S
Dan Strandberg, 44 år, er ansat som ny økonomichef. Han er uddannet revisor og har de seneste seks år arbejdet i lederfunktioner i ejendomsbranchen. (Kilde: Børsen).

Kalmar Huse/Kalmargården A/S
I forbindelse med en rekonstruktion har en kreds af tidligere medarbejdere og leverandører stiftet et nyt selskab med en kapital på 3 mio. kr. Produktionen er genoptaget med Hans Martin Jessen som administrerende direktør.

Læs også: Kalmar Huse genrejst efter konkurs .

Nassau Door A/S
Preben Steen Hansen er udtrådt af bestyrelsen. Claus Larsen, direktør i Larsen og Ibsen Holding A/S, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (Kilde: Børsen).

Nassau leverer industrielle port- og logistikløsninger.

Norisol A/S
Per Kristian Jacobsen, Norge, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094