23948sdkhjf

Forrygende halvår for HusCompagniet

Salget går bedre end ventet hos landets største typehusfirma. I alt 430 huse blev det til i de første seks måneder af 2012.
HusCompagniet sætter ny rekord for salget af selskabets populære huse til boligkøbere over hele landet. I de første seks måneder af 2012 er der således solgt 430 nye huse til familier, der har valgt HusCompagniet til at bygge deres nye bolig.

Selvom markedet for nybyggede huse fortsat kører på lavt blus, har landets største typehusfirma hentet fremgang og oplever stor kundeinteresse for selskabets typehuse. Hele sidste år byggede HusCompagniet 800 huse og forventer mindst at nå samme niveau i år.

- På alle punkter har det været et rekordmæssigt halvår for os, hvor salget er gået bedre, og vi opnår den vækst, som vi ønsker os. Markedet er overordnet set uforandret, men vi er blevet dygtigere til at sælge vores huse. Samtidig søger kunderne i endnu højere grad end tidligere hen imod den tryghed, som vi kan levere via et økonomisk super solidt selskab og i form af betaling ved indflytning, fortæller adm. direktør Steffen Baungaard.

Store ambitioner
HusCompagniet har i første halvdel af 2012 blandt andet lanceret en ny serie med huse i flere plan og har i den forbindelse åbnet en afdeling i Lyngby, der skal servicere boligejerne omkring København. I maj introducerede virksomheden desuden en byggeklub, hvor interesserede husbyggere kan optjene point, der kan konverteres til køb af ekstraudstyr i det nye hus.

Byggeklubben har for længst rundet 2.000 medlemmer, og Steffen Baungaard glæder sig over, at de mange tiltag har båret frugt i en tid, hvor HusCompagniet samtidig har formået at løfte indtjeningen og dermed skabe det bedste halvår i selskabets 40-årige historie.

- Vi formår at sætte rekord i indtjeningen, fordi vi lykkes med hele tiden at optimere vores processer og levere den rigtige vare til kunderne. Den udvikling skal vi fortsætte i takt med, at vi fortsat vokser både herhjemme og i udlandet, fastslår direktøren.

Ud over afdelingerne over hele Danmark, har HusCompagniet store ambitioner om at erobre marked i Sydsverige fra afdelingen i Malmø og åbner inden længe første prøvehus i Flensborg, hvorefter salgsindsatsen også rettes mod huskøbere i Nordtyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11