23948sdkhjf

Hurtigt broarbejde udløser bonus til entreprenør

Entreprenørerne, som arbejder med at reparere den beskadigede jernbanebro over Limfjorden, får en kontant belønning, hvis arbejder er færdigt inden november.
En bonusordning skal sikre en hurtigere færdiggørelse af byggeriet og monteringen af en ny broklap på jernbanebroen over Limfjorden.

- Det er vitalt for os, at den bliver klar så hurtigt som muligt. Derfor har vi lavet bonusordningen, så der er ekstra penge i posen for entreprenøren og folkene for at blive færdige før primo november, som vores officielle udmelding er, siger projektleder Peter Kristensen fra Banedanmark til P4 Nordjylland.

Jernbanebroen blev beskadiget, da det finske containerskib Ramona sejlede ind i broen d. 28. marts og forrykkede broklappen og spor med op til en meter. Skaderne medførte, at broen øjeblikkeligt blev lukket for både togtrafik og al sejlads.

Lørdag den 21. april blev den ødelagte broklap så fjernet, og i starten af maj udpegede Banedanmark MT Højgaard til at stå for byggeri og montering af den nye broklap.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156