23948sdkhjf

Ny stor tømmerhandel åbner i Søborg

ØT-gruppen flytter sin Søborg Tømmerhandel til nye og større omgivelser på ”Jernpladsen” på hjørnet af Vandtårnsvej og Rosenkæret. Og den 18.august fejrede man åbningen.

Den nye tømmerhandel ligger på en cirka 8.000 kvm med en ny hal til trælasten 1.100 kvm og med cirka 3.000 kvm bygninger hvoraf de 1.400 kvm er nyopførte.

Det skriver ØT Gruppen i en pressemeddelelse.

ØT Gruppen, som oprindeligt grundlagt i 1942 på Østerbro som ”Madsens og Larsens Tømmerhandel”, er i den grad ekspanderet i de senere år, har fordoblet omsætning, antallet af medarbejdere og resultater - og kan i år, hvor den nye afdeling i Søborg åbner, også fejre 80 ås fødselsdag.

ØT Gruppen består i dag af forretninger på Østerbro, på Vesterbro, i Vejby og i Hornbæk samt Københavns Listefabrik.

Kaffe på kanden

Historien om ØT Gruppen fik ekstra fart på tilbage i 90’erne, da den efterhånden noget vigende tømmerhandel på Østerbro trængte til et frisk pust. Det kom i form af den nuværende indehaver Allan Lundberg, som har ekspanderet virksomheden til hvad der i pressemeddelelsen betegnes som et sandt erhvervseventyr.

København og Nordsjælland er hjemmebanen for de i alt seks forretninger - med god beliggenhed i forhold til indfaldsveje og trafikknudepunkter. Knap 100 medarbejdere betjener de efterhånden mange tusinde kunder – hvoraf flere kan kaldes for stamkunder, der har været med næsten hele vejen.

- Der er altid frisk kaffe på kanden og tid og overskud til den ekstra lille snak, der kan give en endnu bedre service, siger virksomhedens adm. direktør Niels Vergmann.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125