23948sdkhjf

Opkøb: Niras får en tredjedel flere miljøkonsulenter i Sverige

Niras køber den svenske miljørådgivningsvirksomhed Aquabiota og styrker dermed sin position som nøglerådgiver i arbejdet med at udbygge havvindkraft.

Det skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse.

– Med opkøbet af AquaBiota styrker Niras sin position i Sverige med yderligere 25 miljøkonsulenter, der primært er specialiserede inden for marinbiologi og limnologi (søer og vandløb). AquaBiota har en stærk profil, når det gælder private investorer, hvilket supplerer vores portefølje af store rammeaftaler med offentlige kunder, siger Tomas Hjorth, Niras’ markedschef for Miljø i Sverige, i pressemeddelelsen om opkøbet.

Efter opkøber tæller rådgivervirksomhedens organisation nu omkring 75 miljøkonsulenter i Sverige. De indgår i et skandinavisk netværk i koncernen på cirka 300 miljøkonsulenter.

Købet betegner Niras også som en styrkelse inden for VVM og tilladelsesprocesser i forhold til at bygge havvindmølleparker, et felt firmaet har arbejdet i mere end 20 år. Først i Danmark, siden i Storbritannien og globalt.

– Sammen med AquaBiota har vi mulighed for at fortsætte og udvide vores leverancer af planlægning og tilladelsesprocesser til nye projekter sammen med vores kunder for at bidrage til den grønne omstilling, siger Betina Heron, forretningschef for Miljø & Havvind i Niras.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156