23948sdkhjf

Rejsegilde på HHM-projekt i Hundested

Der holdt rejsegilde på ud- og ombygning af Børnehuset Spodsbjerg fredag den 17. august. Projektet har HHM som hovedentreprenør.
Udbygningen af Børnehuset Spodsbjerg i Hundested har afholdt rejsegilde. Det skete den 17. august ved middagstid. Byggeriet forventes at stå færdig primo 2013, hvorefter børnene fra Lynæs Børnehave fra sommeren 2013 flytter ind og bliver en del af børnehuset.

Opgaven omfatter nybyggeri på knap 450 m², der skal bindes sammen med den eksisterende bygning på 535 m². Tilbygningen bygges så fleksibel, at der uden yderligere tiltag kan skiftets fra den ene målgruppe til den anden.

Det er entreprenørvirksomheden HHM, der står for byggerier med Virumgaard Arkitekter /v Søren Bangsbo som totalrådgiver. Projektet er tegnet af Flemming Strandberg.

Matcher det eksisterende byggeri
Selve byggeprojektet og tankerne bag det er udvirket efter Modelprogrammet, hvor en gruppe med medarbejdere og forældrerepræsentation har talt sig frem til det mest hensigtsmæssige og fleksible ud fra pædagogiske visioner og mht. optimal funktionalitet.

Byggeriet kommer materialemæssigt til at matche det eksisterende hus. Dog bliver der områder i facaden, der ”løfter” bygningen rent arktektonisk. Der tænkes i nye baner vedrørende udearealet, idet udvidelsen griber betydelig ind i de eksisterende legeområder. Der bliver etableret små legeområder i bygningsnicher, og der er fra landskabsarkitekten tænkt kreativ mht. at få spredt børnenes leg ud fra forskellige typer af legeaktiviteter. Eksempelvis et lille jungleområde, et hinkeområde, basketball, cykelbane, beskyttet område o.lign.

HHMs entreprisesum udgør 10 mio. kr.
Læs mere om: HHM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109