23948sdkhjf

Rådgiver skal planlægge kunstgræs for op til 25 millioner kroner

WSP vinder rammeaftale om teknisk rådgivning på kunstbaner i København

Rådgivervirksomheden WSP er udpeget som vinder af en stor aftale om teknisk rådgivning på kunstgræsbaner og lignende anlæg som atletikbaner, paddeltennis og hockey.

Det er en rammeaftale for Københavns Kommune, der løber de næste to år med mulighed for forlængelse med to gange 12 måneder. 

Vi har erfaring med rådgivning om idrætsfaciliteter og har været involveret i størstedelen af superligastadions samt mere end 100 kunstgræsbaner Carsten Sigvert, markeds- og projektchef, WSP

Den økonomiske ramme for rådgivningshonorar i aftalen ligger på 15 mio. kr. med mulighed for udvidelse til 25 mio. kr., lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Et stort behov

Bag aftalen er der et politisk ønske om at etablere flere idrætsfaciliteter for at imødekomme et stort behov hos borgerne i kommunen.

"WSP har stor erfaring med rådgivning omkring kunstgræsbaner og idrætsfaciliteter og har været involveret i størstedelen af superligastadions samt mere end 100 kunstgræsbaner i Danmark", lyder det videre i pressemeddelelsen, hvor Carsten Sigvert, markeds- og projektchef hos WSP, fortæller, at han og kollegerne er meget tilfredse med at have vundet og indgået kontrakten med Københavns Kommune.

- Nu ser vi frem til et godt samarbejde - og glæder os over at kunne bidrage til, at endnu flere får mulighed for at dyrke idræt i deres fritid. Vi har stærkt fokus på, at så mange som muligt kan få glæde af de nye anlæg, siger Carsten Sigvert.

Nyeste viden

Rammeaftalen omfatter teknisk totalrådgivning i forbindelse med etablering af de nye anlæg. 

I projekterne vil man inddrage den nyeste viden, så flest muligt kan få gavn af de nye anlæg samtidig med, at man tager størst muligt hensyn til miljøet, er selskabets ambition.

De to første kunstgræsprojekter i Kløvermarken og Emdrup begynder i slutningen af august 2022 og banerne forventes klar til brug over sommeren 2023, lyder det fra WSP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093