23948sdkhjf

Elektrikers elbil en positiv overraskelse

Installatørvirksomheden LTech A/S i Ballerup kører kunderne i møde i en elbil, og det giver masser af opmærksomhed.
LTech A/S i Ballerup har styrket miljøprofilen med miljøvenlig transport, da firmaet nu kører ud til kunderne i en elbil. Og selvom bilen er lydløs får ejer af LTech, Henrik Holmgren, masser af opmærksomhed:

- Jeg får rigtig meget opmærksomhed i gadebilledet fordi jeg kører elbil. Forleden kørte jeg rundt i centrum af Lyngby og folk vendte og drejede sig netop fordi bilen her ikke siger en lyd, siger Henrik Holmgren, der har modtaget den første Renault Kangoo Z.E. til virksomheden i Ballerup.

Stort potentiale
Købet af en elbil er et helt bevidst valg for virksomheden, der har en meget stærk miljøprofil. Investeringen har dog vist sig som en positiv overraskelse på flere fronter:

- Først og fremmest giver det meget goodwill at køre elbil. Jeg har ofte en snak med kunderne, der er meget interesseret i bilen, når jeg kommer ud. Eksempelvis Rudersdal Kommune, der konkret har sagt til mig, at de sætter pris på at jeg kører elbil, siger Henrik Holmgren, der er klar til mere:

- Vi spekulerer i øjeblikket på at købe endnu en Kangoo Z.E. som erstatning for en af vores dieselbiler. Jeg er sikker på, at en lang række virksomheder, eksempelvis små håndværksvirksomheder, der har Storkøbenhavn som deres arbejdsområde, kunne have stor nytte af at køre elbil. Den er naturligvis lidt dyrere i indkøb end en traditionel varevogn, men til gengæld giver den megen goodwill, køreglæde og stor opmærksomhed, hvor man kommer frem, afslutter Henrik Holmgren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078