23948sdkhjf

Kamstrup rekrutterer nye medarbejdere med DHL-stafet

For teknologivirksomheden Kamstrup er DHL-stafetten meget mere end et motionsløb. Det er også en mulighed for at møde nye medarbejdere.
Duften af pandekager, et team af massører og en sværm af Kamstrup-grønne medarbejdere skal tiltrække potentielle nye medarbejdere, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomheden Kamstrup er i rivende udvikling og fortsætter med at oprette nye stillinger og rekruttere nye medarbejdere. Derfor har virksomheden som en særlig event åbnet op for, at interesserede kandidater kan komme forbi deres telt til DHL-stafetten i Aarhus onsdag den 22. august.

Ved teltet med de store grønne balloner kan man blandt andet møde hele 270 grønne løbere, pandekagebagere, massører og fysioterapeuter. Et hold af ledere og medarbejdere vil stå klar til at fortælle om Kamstrup som arbejdsplads, og man vil kunne få svar på hvilke jobkategorier, virksomheden tilbyder.

- Først og fremmest er DHL-stafetten et socialt arrangement for vores medarbejdere, men fordi vi er så stolte af vores arbejdsplads, mener vi, at DHL-stafetten samtidig er et oplagt sted at fortælle andre om, hvor godt vi har det hos Kamstrup. Derfor har vi i år valgt at invitere interesserede til at komme forbi og mærke ånden og eventuelt høre om, hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads, siger Michael Stubbe, der er HR-chef hos Kamstrup.

Hos Kamstrup er DHL-stafetten blevet en fast tradition, og i år kan de prale med, at halvdelen af virksomhedens danske medarbejdere deltager i stafetten. Det er desuden 29. gang, at DHL-stafetten finder sted i Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111