23948sdkhjf

Verdenspræmiere i nyetableret tennis park

Det er intet mindre end en verdenspremiere, når formanden for Danmarks Idræts Forbund, Niels Nygaard, slår den første tennisbold på Tåsinge Tennis Park fredag den 24. august.
Det sker når der bydes velkommen til det 5.000 m² store Tåsinge Tennis Park på Tåsinge ved Svendborg. Tennisparken er anlagt ved Tåsingehallen og ligger med en smuk udsigt til Svendborgsund.

Som noget helt nyt byder tennisparken på mulighed for at spille flere forskellige former for tennis. Og på sigt håber initiativtagerne fra Tåsinge Tennis Klub, også at kunne byde velkommen til squash-spillere. De otte forskellige tennisspil der som en tidlig julegave åbnes for i tennisparken er, almindelig tennis, short-tennis, beach-tennis, padel-tennis, circle- tennis, bordtennis, speedtennis og speedminton – der er et alternativ til tennis, badminton, racketball og squash.

Den nye, 5.500 m² tennispark placeret tæt ved Tåsingehallen i Sundhøj er udviklet i samarbejde mellem Tåsinge Tennis Klub, Lokale- og Anlægsfonden og Praksis Arkitekter. Ud over to almindelige tennisbaner med grusunderlag, hvor der kan opsættes videokamera, så træning og kampe kan optages og efterfølgende bruges til fejlretning, bliver der plads til en række andre beslægtede aktivitetsmuligheder inden for det, der kaldes slagboldspil.

Lokale kræfter bag byggeriet
Det nye tennisanlæg har kostet 4,2 mio. kr. Og i hele projekteringsperioden har Tåsinge Tennis Klub haft et positivt samarbejde med Nordea Fonden, Lokale og Anlægsfonden samt LAG, ligesom Svendborg Sparekasse har bidraget med penge til ombygning af klubbens klubhus.

- Herudover har 35 forskellige lokale sydfynske virksomheder bidraget til byggeriet, dels i form af arbejde, dels i form af kontante bidrag. Uden alle disse bidragydere var Tåsinge Tennis Park aldrig blevet en realitet. Derfor er vi rigtig glade for den store opbakning og engagement, siger Jan Rask, projektleder for Tåsinge Tennis Klub.

Fakta om Tåsinge Tennis Park
Areal 5.000 m²
Arkitekter Praksis Arkitekter
Bygherre Tåsinge Tennis Klub

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094