23948sdkhjf

Milepæl i moderniseringsarbejde

Frederiksberg Kommune når en milepæl i plejehjemsmodernisering, når der d. 22. august holdes rejsegilde og navngivningsfest for et nyt plejehjemsbyggeri på Troels-Lunds Vej.
Frederiksberg Kommunes langsigtede plan for modernisering af kommunens plejeboliger kommer et skridt tættere på opfyldelse ved onsdagens store rejsegilde og navngivningsfest.

Det nye, fem etagers byggeri, der er tegnet af arkitektfirmaet Cubo, er udformet som et ’K’ vil, når det står færdigt, fremstå som et markant og smukt bygningsværk, der rummer i alt 60 moderne plejeboliger fordelt på de fire øverste etager.

I grundplan vil man opleve et byggeri med store åbne partier såvel indendørs som udendørs. Konturerne kan allerede nu anes i det meget spændende byggeri.

Udover det traditionelle rejsegilde, hvor der bliver serveret pølser og brød, vil dagen også byde på navngivning af huset. Navngivningen sker på baggrund af en konkurrence som Sundheds- og Omsorgsudvalget udskrev blandt beboerne og medarbejdere på de to plejehjem i juni måned.

Fakta
Bygherre: FK-Ejendom, Frederiksberg Kommune
Arkitekt: CUBO Arkitekter
Byggesum: Ca. 131,3 mio. kr.
Omfang: 5 etagers bygning til 60 plejeboliger. Byggeriet opføres i lavenergiklasse 1.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095