23948sdkhjf

Unidrain vil sætte skub i eksporten

Et samarbejde med arkitekt Tina Midtgaard skal åbne døren til hele verden – fra Danmark til Dubai.
Med nye materialer og et meget lovende samarbejde med den danske arkitekt, Tina Midtgaard, håber Unidrain at komme hele verden rundt med sit prisbelønnede linjeafløb.

For selv om den stilbevidste spa-kultur i badeværelset er international, så er det ikke lige meget fra land til land, hvilke materialer, der anvendes.

- I de nordiske lande kan vi lege med lidt mere underspillede naturmaterialer som træ og kontrasterende sten. Mens der fx i Mellemøsten er muligheder for mere eksotiske materialer som messing og guld, mener Tina Midtgaard, der nu skal i gang med at eksperimentere.

Unidrains nærmest ’usynlige’ løsninger til badeværelsesgulvet ser den erfarne arkitekt som et kæmpe plus for indretningen af badeværelsesrummet.

- De seneste 5-6 år har de internationale markeder taget spa-kulturen til sig. Med fokus på det æstetisk smukke, nærmest zen-agtige, bademiljø, repræsenterer tendensen en stigende interesse for fysisk og psykisk balance. Her er unidrains produkter med til at understrege æstetiske og harmoniske løsninger i badeværelset, konstaterer Tina Midtgaard, der også har haft til opgave at designe Ofelia Beach – den kunstige strand ved det Kgl. Teaters skuespilhus i København.

Skal tænke utraditionelt
Marketingchef i Unidrain A/S, Thomas Skov Simonsen, ser et stort kommercielt potentiale i at eksperimentere med nye materialer.

- Vi er markedsledende i Norden. Skandinaverne har taget det minimalistiske design til sig med stor begejstring. Men vi skal hele tiden forny os for at fastholde og udbygge vores position. Derfor ser vi også på andre materialeløsninger til vores eksisterende markeder. Og for at gå globalt, skal vi på nogle markeder tænke helt utraditionelt. Så det er ikke umuligt at finde eksotiske materialer på unidrain afløbet i fremtiden, siger Thomas Skov Simonsen.

Som led i den globale satsning udvikler han sammen med Tina Midtgaard og Christian Bjørn nogle særlige arkitekttegnede udstillingsmoduler til unidrain, der skal være med til at sælge virksomhedens linjeafløb uden for hjemmemarkederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078