23948sdkhjf

Ros ved Rosengårdens rejsegilde

Esbjerg almennyttige Boligselskab har netop fejret rejsegilde på byggeriet Rosengården i Esbjerg, der har KG Hansen & Sønner A/S som totalentreprenør.
Fremmødet var stort, da der fredag den 17. august var inviteret til rejsegilde på byggeriet Rosengården i Esbjerg. Det skriver Danmarks almennyttige Boligselskab, DAB, på sin hjemmeside.

Håndværkere, samarbejdspartnere og andre interesserede blandede sig med hinanden og gik sultent til de grillede pølser, der hører rejsegilder til.

- Det er dejligt at bygge igen. Nu har jeg været med i 40 år, og med dette byggeri har jeg været med til at bygge 1.100 boliger, sagde Leif Gudsø, der er formand for Esbjerg almennyttige Boligselskab ifølge dabbolig.dk.

Godt over begyndervanskeligheder
Rosengården kommer til at bestå af fem etageblokke med i alt 30 familieboliger, og får et samlet etageareal på ca. 2.950 m². Esbjerg almennyttige Boligselskab regner med, at indflytningen kan begynde fra midt i januar næste år.

Byggeriet har dog haft lidt startvanskeligheder, fordi byggeriet er placeret på en gammel DSB-grund, som krævede grundig oprydning først.

- Jeg må indrømme, at jeg i første omgang var lidt forbeholden, da jeg hørte om placeringen for dette byggeri. Men naturligvis bakkede DAB op, så godt vi kunne. Og når jeg i dag kigger mig om og ser plantegninger for afdelingen, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det bliver rigtigt godt, det her, understregede DAB's administrerende direktør, Niels Olsen, i sin tale ved rejsegildet.

Fakta
- Rosengården opføres på et 8.800 m² stort areal i Esbjerg centrum, som tidligere har tilhørt DSB.
- Rosengården består af 10 stk. 3-rums boliger på ca. 85 m² og 20 stk. 4-rums boliger på ca. 104 m².
- Bygherrerådgiver er Ingeniør’ne
- Totalentreprenør er KG Hansen & Sønner A/S
- RUM Arkitekter har i samarbejde med ingeniørfirmaet Hundsbæk & Henriksen slået stregerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109