23948sdkhjf

KPC klar til byggestart i det midtjyske

Til næste sommer skal en ny international skole stå klar til indvielse i Ikast-Brande. Spaden går i jorden i denne uge.
Tidligere på året offentliggjorde International School Ikast-Brande (ISIB), Bestseller og Ikast-Brande Kommune planerne for et nyt skolebyggeri til cirka 40 mio. kr.

Læs også: 40 mio. kr. til ny skolebygning til ISIB

Projektet er nu nået til første spadestik, der tages torsdag den 23. august på Vestergade/Bøgildvej i Ikast, hvor den nye skole kommer til at ligge som en naturlig forlængelse af det allerede eksisterende uddannelsesmiljø.

Arkitekten bag skolen er C.F. Møller, mens Midtconsult er ingeniør. Entreprenør på byggeriet er Herning-virksomheden KPC.

Disponeret som en lille by
Den nye internationale skole er på 2.600 m² og skal rumme skole, SFO og børnehave. Bygningen opføres i to etager med fladt tag og facade i lyse teglsten. De enkelte bygningskroppe adskilles af glas-/alupartier, mens vinduerne er placeret i et pixileret og levende system, der giver mulighed for lysindfald i flere niveauer.

C.F. Møller beskriver bebyggelsen som en lille by – med små bygninger der er organiseret omkring et lille torv og små gader. Disse indre rumligheder er placeret på en måde, der fra alle steder giver udkig til det grønne landskab og samtidig et fint lysindfald fra alle verdenshjørnerne.

Skolen forventes at stå klar til at modtage sine elever ved skolestarten i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129