23948sdkhjf

Royal indvielse af Campus i Roskilde

Kronprinsesse Mary har netop indvies University College Sjællands nye campus i Roskilde. Fuldt udbygget vil bygningen være på ca. 14.000 m².
Det nye campus i Roskilde, som netop er blevet indviet, samler fem uddannelser til lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver og fysioterapeut på én adresse.

Ved indvielsen signerede Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary en plaquette. I sin tale til studerende, medarbejdere og andre inviterede gæster sagde Kronprinsesse Mary blandt andet:

- Disse smukke rammer er skabt med det mål at give mulighed for faglig vækst, men også for udvikling af det menneskelige samspil, som er så vigtigt. Særligt i de fem professioner, som der uddannes til her på campus; lærer, sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog og fysioterapeut.

Teknologi, wikis og regnormeprojekt
Efter talerne, der også talte arkitekten bag Campus Roskilde, Michael Sørensen fra Henning Larsen Architects, bestyrelsesformand i University College Sjælland Hans Stige, rektor Ulla Koch og studerende Mads Andersen, blev Kronprinsesse Mary og Morten Østergaard vist rundt i huset.

På rundvisningen viste sygeplejerskestuderende, hvordan de bruger teknologi til at vise blodtryk, pædagogstuderende fortalte om et regnormeprojekt med vuggestuebørn, og lærerstuderende viste, hvordan de laver wikis med elever.

Det nye campus er tegnet af Henning Larsen Architects og opført af Enemærke & Petersen, der i sommeren 2010 vandt opgaven i totalentreprise. Byggeriets første fase (etape 1 og 2) har et bruttoareal på 11.400 m². Fuldt udbygget vil bygningen omfatte ca. 14.000 m².
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095