23948sdkhjf

Raundahl & Moesby opfører 12. byggeri for samme bygherre

Slagelse er omdrejningspunkt for det 12. byggeri, som Raundahl & Moesby opfører for ejendomsinvestoren Koncenton, oplyser entreprenørselskabet fra Aarhus i en pressemeddelelse.

Byggeriet, som ligger på Rosenkildevej i Slagelse, er et seniorvenligt byggeri på 9.870 kvm fordelt på 132 boliger og et 150 kvm stort fælleshus. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres, og der opføres i tilknytning til byggeriet ud over fælleshuset et orangeri og forskellige udendørs faciliteter som petanquebane og fitness-redskaber.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Raundahl & Moesby om endnu et spændende ejendomsprojekt. Vi har efterhånden lavet mange sager sammen og har et godt kendskab til hinanden, siger ejendomsdirektør i Koncenton, Anders Bangsgaard, i pressemeddelelsen.

Projekter er udviklet i samarbejde med Tetris, som også opfører et seniorbofællesskab samt rækkehuse i området, der tidligere husede byens gamle kaserne, der blev nedrevet i 2021 og nu erstattes af et nyt boligområde.

Raundahl & Moesby har på Sjælland også succes med at opføre byggerier udenfor Storkøbenhavn. Der opføres byggerier helt ud til Frederikssund, Hillerød, Espergærde og nu også Slagelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125