23948sdkhjf

Rådgiverkonkurrence om 500 millioners psykiatribyggeri

Region Midtjylland forventer at invitere til rådgiverkonkurrence om byggeriet af en ny psykiatrisk afdeling i Viborg. Politikerne behandler i oktober forslaget om konkurrence, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Budgetrammen for det samlede byggeri er på omkring 500 mio. kr.

Afhængig af den politiske behandling er det forventningen, at prækvalificeringen kommer til at ske i november med en efterfølgende projektkonkurrence, der løber henover første halvdel af 2023.

Ændringer i Region Midtjyllands investeringsplan for byggerier har gjort det nødvendigt at arbejde med en ny planlægning af byggeriet i Viborg, hvor projektet formentlig skal opdeles i flere etaper og over længere tid. 

Rådgiverkonkurrencen skal give en mere konkret plan for projektets gennemførelse. Planen skal ligge klar til næste års budgetforhandlinger i regionsrådet.

Ny Psykiatri i Viborg stiller med sin bynære placering høje krav til en kommende rådgiver, der både skal have blik for at skabe de optimale rammer for psykiatrisk behandling og sikre en naturlig integration med nabohospitalet for fysiske sygdomme. Samtidig er byggegrunden fyldt med faglige udfordringer til den rette rådgiver i form af blandt andet terrænspring og fredninger, der også skal tænkes ind i det endelige projekt.

Læs mere om planerne og projektet på Licitationen: Klar til konkurrence om ny psykiatri til en halv milliard

Klar til konkurrence om ny psykiatri til en halv milliard

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.237