23948sdkhjf

Direktørrokade i Cowi

Der er vagtskifte i toppen af Cowi Danmarks markedsorganisationen. 

Den nuværende markedsdirektør, Knud Erik Christensen, får en ny rolle på koncern-niveau, og i hans sted træder regionsdirektør i Cowi Aarhus, Jasper Kyndi nu op som øverste ansvarlig for salg og kunderelationer for hele det danske forretningsområde.

Det skriver Cowi i en pressemeddelelse.

Jasper Kyndi har arbejdet i Cowi siden 2003 og undervejs haft en række ledende poster, herunder som projektchef, afdelingschef og senest titlen som business development director for Cowi i Danmark.

Med forfremmelsen udvides Jaspers nuværende ansvarsområde for forretningsudviklingen til også at omfatte salg og kunderelationer. fokus i den nye rolle bliver derfor at sørge for, at rådgiverselskabet fortsat er tæt på kunderne og kan matche de ydelser, som kunderne efterspørger, lyder det.

– Vi lever af gentagen salg. Kunderne er de samme fra år til år, så det er supervigtigt, at vi konsistent leverer god kvalitet til tiden og aftalt pris – hvis ikke det er på plads, så bliver det virkeligt svært at vinde nye opgaver, siger Jasper Kyndi i pressemeddelelsen.

Sideløbende med den nye rolle fortsætter Jasper Kyndi også som regionsdirektør i Aarhus.

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109