23948sdkhjf

Svanemærket børnehus indviet

Børnehuset Marienlund i Odense, et af blot to svanemærkede institutionsbyggerier i Danmark, blev indviet den 31. august 2012.
Bæredygtighed, miljø og godt indeklima er i top på Børnehuset Marienlund i Odense, hvorfor byggeriet er blandt de eneste svanemærkede institutionsbyggerier i landet .

Fredag den 31. august 2012 var der indvielse af det 900 m² store børnehus, oplyser byggeriets arkitekt, Årstiderne Arkitekter, på firmaets hjemmeside.

Børnehuset har været i brug i ca. et år og både bygherre og brugere var alle glade og tilfredse med det færdige børnehus. Marienlund omfatter en børnehave og en vuggestue med plads til 84 børn i alderen 0-6 år.

Byggeriet er opført i et plan og strækker sig ud på grunden for at danne et gårdrum med legeplads til børnene. Bygningen er mod vejen beklædt med sinusplader i galvaniseret stål og mod ”gårdsiden” er beklædningen træ. De bærende konstruktioner består af bagvægge som letbetonelementer og tagkonstruktionen består af bærende I-bjælker af træ. Moe & Brødsgaard har udført samtlige ingeniørarbejder på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125