23948sdkhjf

Intego indgår stor aftale med Fiberline

Fiberline Composites har valgt Intego som ny totalleverandør på el- og automationsområdet.
Samarbejdsaftalen omfatter alle tre fagområder, og betegens som en optimal løsning for begge parter.

- Når Fiberline har brug for service, har de kun én leverandør og derved én kontaktperson, de skal henvende sig til. Vi finder de rette kompetencer til opgaven internt i vores landsdækkende afdelinger, som tæller specialister inden for alle tre områder, fortæller Lars Wagner, afdelingsleder for Installation & Service hos Intego.

Nærhed vigtigt for partnerskabet
Intego har tidligere i år etableret en ny filial i Kolding, som huser en IT- og automationsafdeling samt en afdeling for Installation & Service.

- Vi betragter det som en væsentlig fordel, at Intego er repræsenteret i lokalområdet, da det sikrer en kort reaktionstid i akutte situationer. Et driftstop er en omkostningstung affære, så hvis et sådan opstår, har vi brug for en partner som Intego, der hurtigt kan rykke ud og udbedre fejlen, fortæller Bertel Ravn, Head of Production Technology hos Fiberline.

Som en del af samarbejdsaftalen har Intego altid en fast elektriker repræsenteret på Fiberlines fabrik. I cirka én uge om måneden slutter en medarbejder fra Integos automationsafdeling sig også til teamet, mens mekanisk service udføres efter behov.

Ambitiøst og professionelt samarbejde
Samarbejdet blev indledt omkring d. 1. april 2012 og har indtil videre udelukkende været en positiv oplevelse for Fiberline.

- Hele forløbet har været meget professionelt og ambitiøst lige fra kontakten med salgschef til projektleder og teknikere. Vi oplever en utrolig god opfølgning og feedback fra Intego, som allerede efter kort tids samarbejde har præsenteret os for løsninger, som er økonomisk forsvarlige, men som samtidig dækker vores behov fuldt ud, slutter Bertel Ravn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094