23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand i Danva

Adm. direktør i Københavns Energi, Lars Therkildsen, bliver pr. 1. oktober ny bestyrelsesformand i Dansk Vand- og Spildevandsforening, Danva.
Danvas formand gennem mange år Tove Bakke Laursen, VERDO i Randers, har besluttet at stoppe som formand i organisationen.

Bestyrelsen i Danva har valgt at konstituere Lars Therkildsen, administrerende direktør i Københavns Energi og fusionerede forsyningsselskaber og bestyrelsesformand i Greve Solrød Forsyning, som bestyrelsesformand i DANVA. Lars Therkildsen vil være konstitueret formand frem til juni 2013, hvor generalforsamlingen skal vælge Danvas formand.

Ændringerne træder i kraft fra den 1. oktober 2012.

I juni i år vedtaget Danva en ny strategi for de næste 4 år, og det er bestyrelsens ansvar at sikre strategiplanens implementering. Det er bestyrelsens ønske, at strategien skal bidrage til at gøre Danva til en rendyrket brancheforening.

Danva er interesseorganisationen for alle, der arbejder professionelt med vand og spildevand. Foreningen varetager medlemmernes og den danske vandsektors interesser med henblik på at fremme en stabil, effektiv og etisk forsvarlig vand- og kloakforsyning på et højt kvalitetsniveau og på et for miljøet bæredygtigt grundlag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079