23948sdkhjf

Sikring af byggepladser reducerer tyverier

Opmærksomme håndværkere og bedre sikrede byggepladser er blandt årsagerne til, at tyverier fra byggepladser i Syd- og Sønderjylland er reduceret.
Antallet af anmeldte tyverier fra byggepladser i Syd- og Sønderjyllands politikreds lå i første halvdel af 2012 på 20. Tyverierne lader dermed til at være faldet voldsomt sammenlignet med 2011, hvor der hele året blev anmeldt 90 tyverier fra byggepladser i området.

Det skriver politiet ifølge TV2 Syd i en pressemeddelelse.

Forklaringen på faldet kan blandt andet findes hos håndværkere, som ifølge politikommissær Christian Østergaard, der er leder af Det kriminalpræventive Sekretariat, er blevet mere opmærksomme på at sikre byggepladserne. Netop bedre sikring er også vejen til at reducere tyverierne yderligere:

- Hvis antallet af tyverier skal begrænses yderligere er det vigtigt, at sikringspolitik sættes på dagsordenen hos lederne af byggepladserne. Der kan nemlig gøres meget i form af tydeligt ansvar for sikkerheden, oprydning og mærkning, belysning, indhegning med videre, siger Christian Østergaard ifølge TV2 Syd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089