23948sdkhjf

Stor opbakning til grøn byggemesse

Building Green fik en flot start sidste år, og bedømt ud fra forhåndsinteressen bliver dette års messe en endnu større succes.
Der er nu gået næsten et år, siden Building Green blev afholdt for første gang, og onsdag den 10. oktober slår Forum i København dørene op for anden udgave af Danmarks nye messe for bæredygtigt byggeri.

Antallet af udstillere har på nuværende tidspunkt passeret sidste års niveau, og hos arrangørerne forventer man omkring 100 udstillere samt en markant stigning i antallet af besøgende over de to dage i Forum.

- Med 2.300 besøgende i 2011 fik messen en flyvende start, og vi har i år stræbt efter at skabe endnu bedre muligheder for at skabe netværk og få faglig inspiration. Det betyder blandt andet, at der er tilføjet et nyt område, hvor der er mulighed for at høre og diskutere ekspertindlæg, ligesom det nu er muligt på forhånd at booke én-til-én møder med andre deltagere og udstillere, fortæller Mette Grydehøj Post, der er Senior Project Manager hos IBC Euroforum, som står bag messen.

Udenlandsk interesse
Til forskel fra sidste år har man i år også oplevet interesse fra udenlandske virksomheder. Således vil leverandører fra Tyskland, Sverige og Kina udstille på messen, og fra Østrig, hvor der satses stort på at blive blandt de førende nationer inden for klimabyggeri- og renovering stiller man med repræsentanter fra deres Green Building Cluster.

Samtidig giver Building Green mulighed for at møde rådgivere fra Eksportrådet, som er klar til at vejlede virksomheder, der har planer om at gå ud internationalt.

At Building Green har vind i sejlene, understreges også af, at flere centrale aktører inden for grønt byggeri er føjet til listen over samarbejdspartnere. Dansk Byggeri og DI Byggematerialer er kommet med, og det samme er State of Green (tidl. Klimakonsortiet), DAC og senest Green Building Council Denmark. Flere af disse organisationer indgår også i et interessant felt af oplægsholder, som desuden tæller blandt andre klima- og energiminister Martin Lidegaard, Kim Herforth Nielsen fra 3XN, Signe Kongebro fra Henning Larsen Architects og Københavns teknik- og miljøborgmester, Ayfar Baykal.

Building Green 2012 finder sted i Forum i København den 10. og 11. oktober. Building Supply DK er mediepartner og vil rapportere løbende fra messen begge dage. Der er i øvrigt fri entré på Building Green, der er åben begge dage i tidsrummet 09.30-18.00.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094