23948sdkhjf

Temamøder om solceller er en succes

EL:CON og NRGi har afholdt temamøder om solceller siden sommeren 2011 - et møde om ugen med gennemsnitligt 100 besøgende. Og succesen fortsætter.
I sommeren 2011 besluttede NRGi og EL:CON efter lang tids forarbejde at lancere solceller. Først blev to temamøder arrangeret som en test, og siden har flere tusinde været til temamøder.

- Vi afholder i gennemsnit et møde om ugen, og der er 100 besøgende i snit. Og så længe vi kan blive ved med at tiltrække besøgende, så fortsætter vi med møderne, fortæller Anette Due Laursen, markedschef i EL:CON.

På møderne kan deltagerne får et bedre indblik i solcellernes univers. Både hvad angår finansiering, udformning og skattemæssige fordele.

- Vi vil gerne give folk en god introduktion til solceller og mulighed for at møde de sælgere, som de kan få besøg af bagefter. Vores tilgang er at tage kunden i hånden hele vejen. Det er næsten lidt familiært. Men vores mål er selvfølgelig at få sat så mange møder som muligt, og vores fire sælgere har rigtig travlt. I dagligt tale hedder det sig, at de har mavepine, fordi de bliver budt på mange kopper kaffe i løbet af en dag, fortæller Anette Due Laursen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093