23948sdkhjf

Klimapris til Boligselskabet Rosenvænget

Boligselskabet Rosenvænget blev ved den netop afholdte Klima og Energi-messe i Frederikssund den 8. september præmieret med årets klimapris.
Rosenvængets omfattende energirenovering af fire boligblokke på Heimdalsvej blev særligt fremhævet, da den nystiftede klimapris blev overrakt af formand for Frederikssund Klimaforening, Carsten Cederholm.

De 112 lejligheder har med nye facader, varmegenvinding og udskiftede installationer opnået en energibesparelse på hele 80 procent.
Energirenoveringen har været forbilledlig, ikke blot for sine resultater, men også for måden, den er udført på – med respekt for lejerne og beboerdemokratiet.

Det samme gælder for den igangværende renovering af boligselskabets boligafdeling Rosenvænget, hvor beboerne tilgodeses og inddrages i renoveringsprocessen.

Energi og miljø i højsædet
Ved modtagelsen af prisen – en skulptur af Henning Ruus-Jørgensen – sagde formand for Boligselskabet Rosenvænget Lars Nielsen:

- Jeg så ikke denne klimapris komme, men jeg vil gerne sige, at jeg er glad og jeg er stolt, og på Rosenvængets vegne vil jeg gerne have lov at sige, at vi vil fortsætte den indsats, vi har gjort med hensyn til både nybyggeri og renovering og sørge for, at energi og miljø kommer i højsædet.

Lars Nielsen udtrykte samtidig sin tak for det gode samarbejde:

- Jeg vil gerne sige tak til vores administrationsselskab Domea og også til vores energiledelse, som udføres af Energi & Miljø, som begge har gjort en rigtig stor indsats i forhold til de processer, vi har i gang for øjeblikket. Tak til jer alle sammen, tak for prisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095